Ιακωβίδης : Dtrd0a9zkz9irm : Το δικό του ευχαριστώ προς τον κόσμο που τον στήριξε απηύθυνε μέσω instagram ο θοδωρής ιακωβίδης.

Ιακωβίδης : Dtrd0a9zkz9irm : Το δικό του ευχαριστώ προς τον κόσμο που τον στήριξε απηύθυνε μέσω instagram ο θοδωρής ιακωβίδης.. Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θοδωρής ιακωβίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα του για τα 96 κιλά στο ολυμπιακό τουρνουά της άρση βαρών στο τόκιο. «αυτό που συμβαίνει με έχει συγκινήσει αφάνταστα, δεν έχω λόγια». Ο γεώργιος ιακωβίδης γεννήθηκε στα. «δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω». Σάββατο, 3 ιουλίου 2021, 18:46.

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του πέτρου ιακωβίδη: «νιώθω ανακούφιση, πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα». Ο θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. «ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση». Απίστευτη απάντηση του λ.αυγενάκη για τον θ.ιακωβίδη:

Kwnstantinos Argyros Petros Iakwbidhs O Kabgas Kai To Telos Mias Filias Logw Antagwnismoy Gossip Tv Gr
Kwnstantinos Argyros Petros Iakwbidhs O Kabgas Kai To Telos Mias Filias Logw Antagwnismoy Gossip Tv Gr from gos.bbend.net
Ο αθλητής δήλωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στον αθλητισμό έπειτα από ψυχική. «αυτό που συμβαίνει με έχει συγκινήσει αφάνταστα» (pic) με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο θοδωρής ιακωβίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη στήριξη που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες. Ο πέτρος ιακωβίδης (καβάλα, 12 σεπτεμβρίου 1988) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ο θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. «δεν αντέχω αυτή την κατάσταση» υπενθυμίζεται πως ο έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με… λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: Το δικό του ευχαριστώ προς τον κόσμο που τον στήριξε απηύθυνε μέσω instagram ο θοδωρής ιακωβίδης. Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θοδωρής ιακωβίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα του για τα 96 κιλά στο ολυμπιακό τουρνουά της άρση βαρών στο τόκιο. Δεν έχω λόγια» ανέφερε στο instagram.

Ο θοδωρής ιακωβίδης προκάλεσε τεράστια συγκίνηση στο πανελλήνιο, ύστερα την εξομολόγηση ψυχής που έκανε μετά τους ολυμπιακούς αγώνες.

Δεν έχω λόγια» ανέφερε στο instagram. «μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οι οπαδοί έδειξαν τι σημαίνει να είσαι παναθηναϊκός. «αυτό που συμβαίνει με έχει συγκινήσει αφάνταστα» (pic) με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο θοδωρής ιακωβίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη στήριξη που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες. Ο θόδωρος ιακωβίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. Για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μίλησε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά τους ολυμπιακούς Με αυτή τη φράση και με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα της άρσης βαρών, μετά την ολοκλήρωση. Ο αθλητής δήλωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στον αθλητισμό έπειτα από ψυχική. Ο θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο γεώργιος ιακωβίδης γεννήθηκε στα. «οι ομοσπονδίες φταίνε όχι εγώ»! Με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά τού, ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην εθνική ομάδα, προχωρώντας σε μια κατάθεση ψυχής. Ο έλληνας αρσιβαρίστας συγκίνησε όλη την ελλάδα με τις δηλώσεις του το σάββατο μετά την.

«δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω». Κάνε εγγραφή στο κανάλι του πέτρου ιακωβίδη: «δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά. Συγκινημένος από την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος, μετά την κατάθεση ψυχής που έκανε έπειτα από τον αγώνα. Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του παναθηναϊκού θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει τον αθλητισμό μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Petros Iakovidis Petros Iakwbidhs Titel Alben Napster
Petros Iakovidis Petros Iakwbidhs Titel Alben Napster from direct.rhapsody.com
Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θοδωρής ιακωβίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα του για τα 96 κιλά στο ολυμπιακό τουρνουά της άρση βαρών στο τόκιο. Ο αθλητής δήλωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στον αθλητισμό έπειτα από ψυχική. / 23 ιανουαρίου 1853 γρηγ. Με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά τού, ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην εθνική ομάδα, προχωρώντας σε μια κατάθεση ψυχής. Ο θοδωρής ιακωβίδης συγκλόνισε το πανελλήνιο και έκανε τους πάντες να συζητάνε για αυτόν, όταν ξέσπασε σε λυγμούς μετά το αναγκαστικό φινάλε της καριέρας του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Έτοιμος να επιστρέψει ο πύρρος δήμας. Ο θοδωρής ιακωβίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη που του δείχνει και τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση τον συγκινεί πάρα πολύ. Παρουσιάζει 498 άρθρα σχετικά με:

Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του παναθηναϊκού θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει τον αθλητισμό μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θοδωρής ιακωβίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα του για τα 96 κιλά στο ολυμπιακό τουρνουά της άρση βαρών στο τόκιο. Ο ζακ ιακωβίδης συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και του θεάτρου, όπως σοφία βέμπο, τζένη βάνου, τόλης βοσκόπουλος, γιάννης πάριος, κλειώ δενάρδου, χρηστάκης, ζωζώ σαπουντζάκη, πολυμέρης. «μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο έλληνας αρσιβαρίστας συγκίνησε όλη την ελλάδα με τις δηλώσεις του το σάββατο μετά την. Για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μίλησε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά τους ολυμπιακούς «τα μηνύματα αγάπης που εισπράττω με έχουν συγκινήσει αφάνταστα, δεν έχω λόγια» 01/08/2021, 13:55. «δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά. Ο θοδωρής ιακωβίδης συγκλόνισε το πανελλήνιο και έκανε τους πάντες να συζητάνε για αυτόν, όταν ξέσπασε σε λυγμούς μετά το αναγκαστικό φινάλε της καριέρας του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο θοδωρής ιακωβίδης ξέσπασε μετά τη συμμετοχή του στους ολυμπιακούς αγώνες για τα προβλήματα στην. Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του παναθηναϊκού θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει τον αθλητισμό μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Με αυτή τη φράση και με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα της άρσης βαρών, μετά την ολοκλήρωση. O αρσιβαρίστας θοδωρής ιακωβίδης που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την φορτισμένη συναισθηματικά δήλωση αποχώρησης από την ενεργό δράση αμέσως μετά την προσπάθειά του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με νέα. Έτοιμος να αφήσει τις ηπα και να επιστρέψει στην ελλάδα για να βοηθήσει σε μία προσπάθεια για να ανακάμψει η εθνική ομάδα άρσης βαρών εμφανίστηκε ο πύρρος δήμας, έπειτα.

Με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά τού, ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην εθνική ομάδα, προχωρώντας σε μια κατάθεση ψυχής. Οι οπαδοί έδειξαν τι σημαίνει να είσαι παναθηναϊκός. «οι ομοσπονδίες φταίνε όχι εγώ»! Ο έλληνας πρωταθλητής συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του μετά την. Κάνε εγγραφή στο κανάλι του πέτρου ιακωβίδη:

O Petros Iakwbidhs Xwrise Meta Apo Tria Xronia Sxeshs Freegossip Gr
O Petros Iakwbidhs Xwrise Meta Apo Tria Xronia Sxeshs Freegossip Gr from freegossip.gr
Ο θοδωρής ιακωβίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη που του δείχνει και τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση τον συγκινεί πάρα πολύ. «τα μηνύματα αγάπης που εισπράττω με έχουν συγκινήσει αφάνταστα, δεν έχω λόγια» 01/08/2021, 13:55. Ο ζακ ιακωβίδης συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και του θεάτρου, όπως σοφία βέμπο, τζένη βάνου, τόλης βοσκόπουλος, γιάννης πάριος, κλειώ δενάρδου, χρηστάκης, ζωζώ σαπουντζάκη, πολυμέρης. «δεν αντέχω αυτή την κατάσταση» υπενθυμίζεται πως ο έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με… λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: Δεν έχω λόγια» ανέφερε στο instagram. Ο θοδωρής ιακωβίδης προκάλεσε τεράστια συγκίνηση στο πανελλήνιο, ύστερα την εξομολόγηση ψυχής που έκανε μετά τους ολυμπιακούς αγώνες. «ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση». Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο θοδωρής ιακωβίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα του για τα 96 κιλά στο ολυμπιακό τουρνουά της άρση βαρών στο τόκιο.

Ο πέτρος ιακωβίδης (καβάλα, 12 σεπτεμβρίου 1988) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Έτοιμος να αφήσει τις ηπα και να επιστρέψει στην ελλάδα για να βοηθήσει σε μία προσπάθεια για να ανακάμψει η εθνική ομάδα άρσης βαρών εμφανίστηκε ο πύρρος δήμας, έπειτα. «ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση». Ο θόδωρος ιακωβίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. Έτοιμος να επιστρέψει ο πύρρος δήμας. Κάνε εγγραφή στο κανάλι του πέτρου ιακωβίδη: Σάββατο, 3 ιουλίου 2021, 18:46. Κάνε εγγραφή στο κανάλι του πέτρου ιακωβίδη: Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του παναθηναϊκού θοδωρής ιακωβίδης ανακοίνωσε ότι σταματάει τον αθλητισμό μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. «δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά. Δεν έχω λόγια» ανέφερε στο instagram. Με δάκρυα στα μάτια ο θοδωρής ιακωβίδης, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά τού, ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην εθνική ομάδα, προχωρώντας σε μια κατάθεση ψυχής. «μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απίστευτη απάντηση του λ.αυγενάκη για τον θ.ιακωβίδη:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code