Amasra Gezilecek Yerler / Amasra Gezilecek Yerler - Bendedim / Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz.

Amasra Gezilecek Yerler / Amasra Gezilecek Yerler - Bendedim / Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz.. Amasra gezilecek yerler, amasra nerede, nasıl gidilir, amasra'da ne yenir gibi tüm sorularınızın cevapları, amasra gezi rehberi niteliğindeki bu yazıda sizi bekliyor, keyifli okumalar! İlçeye giderken yol üzerinde göreceğiniz bir yer. Bartın'dan amasra'ya giden iki yol var. O yüzden ilçe merkezinde herhangi bir yerde kalınabilir. Biz amasra'yı temmuz ayında ziyaret etsek de gezmek için en ideal ayların mart,nisan ve mayıs ayları olduğunu öğrendik.

Yazın insanlar amasra otellerine, plajlarına ve balık yemeye geliyor. Aynı zamanda deniz manzarasını uzun uzadıya seyretmeyi ve temiz havayı içinize çekmeyi unutmayın! Amasra kalesi'nin içerisinde bulunan eserler aslında amasra gezilecek yerler listesinin bir kaç maddesini birden kapsıyor. Şimdi amasra'nın doğal güzellikleri içerisindeki gezilecek yerlerini tanıyalım… Şehirde gezip görülecek birçok yer mevcut.

Amasra'da gezilecek yerler nerelerdir? - Resim 1
Amasra'da gezilecek yerler nerelerdir? - Resim 1 from i12.haber7.net
Zaten sabahtan akşama kadar yaya olarak gezmeye kalktığınızda tamamını gezebileceğiniz kadar küçük ve şirin bir yer. Amasra'da gezilecek yerler listemize bakacak olursak; Kuşkayası yol anıtı ve manzara. Amasra'da tarihi ve turistik mekanlara yakın olan uygun fiyatlı oteller için amasra otelleri sayfamıza göz gezdirebilirsiniz. Aynı zamanda sahip olduğu güzel plajlarıyla bölgesinde gezilecek yerlerin başında gelmektedir. Fetih sonrası şehirdeki iki kilise camiye çevrilmiş ve halen ayakta duruyor. Tarih meraklılarından doğa severlere kadar farklı zevklere hitap edebilen bartın'ın şirin ilçesini amasra gezilecek yerler listenizi önceden belirleyerek gezmeniz, hiçbir özel noktayı gözden kaçırmadan mükemmel bir deneyim yaşamanıza olanak sunmaktadır. Amasra ilçesi denince hepimizin aklına şüphesiz barış akarsu gelmektedir.

Bu şehri keyifle gezmek için amasra araç kiralama fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederiz.

İşte amasra'da mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi.dar ve küçük olan bir arazi üzerinde kurulmuş olan bu belde üzerinde hâkimiyet kuran her yeni medeniyet, kendisinden önceki medeniyetlere ait olan yapıları yıkıp yeni yapıları üstlerine inşa etmişlerdir. Batı karadeniz'in incisi amasra'da görülmesi gereken 13 tarihi ve kültürel mekanın yer aldığı liste ve fotoğraf bulunmaktadır. Amasra gezilecek yerler, görülecek güzellikler açısından ege dokusuna sahip az biraz. Hem tarihi bakımından hem de doğal güzellikler bakımından gezilip görülmesi gereken bir yerdir. Denize doğru uzanmış bir burun, burnun iki yanında korunaklı birer liman görevi gören iki koy ve a na karaya bağlı ve bağımsız adaları ile eşsiz bir görsel güzelliğe sahip olan amasra hem 3000 yıllık tarihi, yerel sanatları, ormanlık alanları , osmanlı hamamı, amasra kalesi. Gidelim görelim › amasra › amasra gezilecek yerler. Barış akarsunun memleketi olduğundan dolayı ilk akla bu gelmektedir. Tahta oymacılığında son noktadır burası. Harika manzarasıyla, özellikle de gün batımında, muhteşem fotoğraflar yakalayabileceğiniz bir yer olan kemere köprüsü, amasra gezilecek yerler listenizde ilk sıralarda olması gerekiyor. Amasra bartın'ın popüler sahil kasabası. Tarihi yerler ( 15 ). Bu şehri keyifle gezmek için amasra araç kiralama fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederiz. Bu gezimde sizlere batı karadeniz en güzel ve şirin ilçelerinden biri olan amasra'da gezilecek yerleri anlatacağım.

Şehirde gezip görülecek birçok yer mevcut. Denize doğru uzanmış bir burun, burnun iki yanında korunaklı birer liman görevi gören iki koy ve a na karaya bağlı ve bağımsız adaları ile eşsiz bir görsel güzelliğe sahip olan amasra hem 3000 yıllık tarihi, yerel sanatları, ormanlık alanları , osmanlı hamamı, amasra kalesi. Amasra, 7000 nüfuslu küçük bir yerleşim yeri. Batı karadeniz'in incisi amasra'da görülmesi gereken 13 tarihi ve kültürel mekanın yer aldığı liste ve fotoğraf bulunmaktadır. Biz de sizlere, hafta sonunuz için keyifli bir tur hazırladık.

Amasra Gezilecek Yerler | Kaleler, Anıtlar, Geziler
Amasra Gezilecek Yerler | Kaleler, Anıtlar, Geziler from i.pinimg.com
Amasra gezilecek yerler ve amasra görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili neredekal.com ile keşfedin. Amasra içinde araçla gezmek pek mümkün değil. Tarihi yerler ( 15 ). Aynı zamanda deniz manzarasını uzun uzadıya seyretmeyi ve temiz havayı içinize çekmeyi unutmayın! Amasra otelleri, pansiyonları, gezi yazısı, gezi rehberi, gezi planı, türkiye' de gezilecek yerler, seyahat yazıları. Erken saatte yetiştiğim için açık büfe kahvaltıyı yakalayabildim. Aynı zamanda sahip olduğu güzel plajlarıyla bölgesinde gezilecek yerlerin başında gelmektedir. Şimdi amasra'nın doğal güzellikleri içerisindeki gezilecek yerlerini tanıyalım…

Bartın'dan amasra'ya gelirken eski yolu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Amasra'da tarihi ve turistik mekanlara yakın olan uygun fiyatlı oteller için amasra otelleri sayfamıza göz gezdirebilirsiniz. Öğlen hınca hınç dolu plajlar, akşam bronz insanların yürüdüğü kaldırımlar, hafif rüzgarın getirdiği kaymaklı dondurma kokusu, nihavent korolardan yayılan anasonlu sözlerin sarhoşluğu… Hatta barış akarsu 2007 yıllında yaptığı kaseti amasra halkına ithaf etmiştir. Bartın'dan amasra'ya gelirken eski yolu kullanmanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda sahip olduğu güzel plajlarıyla bölgesinde gezilecek yerlerin başında gelmektedir. Fetih sonrası şehirdeki iki kilise camiye çevrilmiş ve halen ayakta duruyor. Amasra ilçesi denince hepimizin aklına şüphesiz barış akarsu gelmektedir. Amasra şehir merkezi ve yakın çevresinde keşfetmeye değer pek çok yer bulunuyor. Tarihi yerler ( 15 ). Bu noktadan ilçeyi kuşbakışı bir şekilde görebilirsiniz. Amasra içinde araçla gezmek pek mümkün değil. Harika manzarasıyla, özellikle de gün batımında, muhteşem fotoğraflar yakalayabileceğiniz bir yer olan kemere köprüsü, amasra gezilecek yerler listenizde ilk sıralarda olması gerekiyor. Toplam 29 adet sonuç listelendi.

İlçeye giderken yol üzerinde göreceğiniz bir yer. Bu noktadan ilçeyi kuşbakışı bir şekilde görebilirsiniz. Amasra kalesi'nin içerisinde bulunan eserler aslında amasra gezilecek yerler listesinin bir kaç maddesini birden kapsıyor. Tahta oymacılığında son noktadır burası. Amasra gezilecek yerler, amasra nerede, nasıl gidilir, amasra'da ne yenir gibi tüm sorularınızın cevapları, amasra gezi rehberi niteliğindeki bu yazıda sizi bekliyor, keyifli okumalar!

Amasra Gezilecek Yerler | Gezimanya
Amasra Gezilecek Yerler | Gezimanya from gezimanya.com
Kuşkayası yol anıtı ve manzara. Amasra şehir merkezi ve yakın çevresinde keşfetmeye değer pek çok yer bulunuyor. Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz. Hem tarihi bakımından hem de doğal güzellikler bakımından gezilip görülmesi gereken bir yerdir. Barış akarsunun memleketi olduğundan dolayı ilk akla bu gelmektedir. Batı karadeniz'in en özel beldelerinden biri olan amasra, hem tarihî ve dinî yapılar görmek isteyenlere hem de burayı sokaklarında gezerek tanımak isteyenlere hitap ediyor. Harika manzarasıyla, özellikle de gün batımında, muhteşem fotoğraflar yakalayabileceğiniz bir yer olan kemere köprüsü, amasra gezilecek yerler listenizde ilk sıralarda olması gerekiyor. Bartın'dan amasra'ya gelirken eski yolu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Amasra'da ne yenir, gezilecek yerleri nereleri baktık.

Aynı zamanda sahip olduğu güzel plajlarıyla bölgesinde gezilecek yerlerin başında gelmektedir. 6 üzerinde düşündüm amasra'da gezilecek 13 yer (fotoğraflı). Amasra gezilecek yerler, amasra nerede, nasıl gidilir, amasra'da ne yenir gibi tüm sorularınızın cevapları, amasra gezi rehberi niteliğindeki bu yazıda sizi bekliyor, keyifli okumalar! Amasra gezi rehberi yazım sayesinde kolay bir şekilde gezebileceksiniz. Biz de sizlere, hafta sonunuz için keyifli bir tur hazırladık. Bartın'dan amasra'ya giden iki yol var. Öğlen hınca hınç dolu plajlar, akşam bronz insanların yürüdüğü kaldırımlar, hafif rüzgarın getirdiği kaymaklı dondurma kokusu, nihavent korolardan yayılan anasonlu sözlerin sarhoşluğu… Amasra'da ne yenir, gezilecek yerleri nereleri baktık. O yüzden ilçe merkezinde herhangi bir yerde kalınabilir. Gidelim görelim › amasra › amasra gezilecek yerler. Amasra, 7000 nüfuslu küçük bir yerleşim yeri. Şimdi amasra'nın doğal güzellikleri içerisindeki gezilecek yerlerini tanıyalım… Hatta barış akarsu 2007 yıllında yaptığı kaseti amasra halkına ithaf etmiştir.

Amasra gezilecek yerler, görülecek güzellikler açısından ege dokusuna sahip az biraz amasra. Hem tarihi bakımından hem de doğal güzellikler bakımından gezilip görülmesi gereken bir yerdir.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code